0,00 € 0 položiek

Herrera Aqua od Carolina Herrera

Herrera Aqua od Carolina Herrera

Popredné miesto vo svete parfémov a módy predstavuje dizajnérsky dom Carolina Herrera. Carolina Herrera je rodená Venezuelčanka v meste Caracas. Narodila sa v roku 1939. Do sveta módy ju priviedla jej prominentná babička, ktorá ju zobrala ako 13 ročnú na prehliadku Balenciagu do Paríža. Vo veku 18 rokov sa vydala za Guillerma Behrensa Tella, s ktorým má dve dcéry. Ich manželstvo avšak nevydržalo dlho a rozviedli sa.

Život a začiatky Carolina Herrera

Carolina sa v roku 1968 v Caracase opäť vydala za Reinalda Herrera Guevara. Taktiež sa im narodili dve dcéry. V roku 1972 sa Carolina objavila na Medzinárodnom zozname najlepšie oblečených ľúdí, čo ju posunulo do Siene slávy v roku 1980. 

To odštartovalo jej kariéru a pomaly sa dostávala do povedomia ľudí vďaka svojim módnym návrhom. V roku 1980 sa uskutočnila jej prvá módna prehliadka so vtedy začínajúcou modelkou Iman. V tomto istom roku bola založená spoločnosť Carolina Herrera v meste New York. Pre svoje jednoduché a nápadité strihy si získala úspech a postupne sa jej značka stala priekopníkom aj vo svete parfémov.

Carolina Herrera a svet vôní

Prvý parfém pre ženy z dielne Carolina Herrera sa objavil na trhu v roku 1988 s názvom Carolina Herrera. Postupne v spolupráci s rôznymi parfumérmi dom Carolina Herrera vytvoril populárne vône pre ženy aj mužov. Momentálne má Carolina Herrera na svojom konte okolo 57 parfémov. Jedným z obľúbených sa stal Herrera Aqua pre mužov.

Prečo Herrera Aqua?

V roku 2004 si spojili hlavy Carlos Benaim a Jean-Marc Chaillan a vytvorili pozoruhodnú, sviežu vôňu pre mužov. Herrera Aqua sa radí medzi aromaticko akvatické vône, ktoré sú charakteristické ľahkosťou a nespútanosťou mora. Aromaticko-akvatický charakter majú prevažne pánske vône. Sú obľúbené medzi mužmi, ktorí majú radi život a vyčnievajú z davu svojou prirodzenosťou a šarmom. Herrera Aqua je inšpirovaná vodou, čo plynie aj z názvu. Voda predstavuje nespútaný, živý, osviežujúci a zároveň relaxačný živel. Reklama na tento parfém sa natáčala v Miami Beach a modelom sa stal charizmatický David Gandy. Reklama predstavuje bezstarostnosť letných dní v spojení slnka a vody. 

Aká je Herrera Aqua a čo obsahuje

Hlava: bergamot, kôra mandarínky, bambusové lístky a lístky figy

Srdce: francúzska levanduľa, kardamóm, neroli, rozmarín a biele korenie

Základ: pižmo, ambra, vetiver a fazuľky tonka

Na začiatku sa Herrera Aqua prejavuje sladkými tónmi, tie sa postupne rozvoňajú do korenistej zložky parfému a prechádzajú do osviežujúcej, nie tažkej ale zreteľnej, unikátnej vône. Celá táto kompozícia vytvára priam návykový charakter a je vhodná pre mužov v každom veku a na akúkoľvek príležitosť. Jej silu a pôvab určite ocení aj ženské pohlavie.

Aké sú názory na Herrera Aqua?

  • "...solídna, jedinečná vôňa, výdrž okolo 8 hodín..."
  • "...príjemná, trvalá, dobre vyvážená a mnohostranná..."
  • "Moje obľúbené vonné látky všetky v jednom. Siláž, trvácnosť, kompozícia… Milujem ju."
  • "Skvelá vôňa! Trvácna po celý deň. Môže byť jednoduchá, diskrétna, ale aj volajúca po pozornosti žien. Výborná!"
  • "Pekná, akvatická vôňa. Úvodné tóny sú ostré a pikantné, ale potom sa usadia do trvalého osviežujúceho zážitku. Ak dávate prednosť akvatickej vôni, potom budete chcieť takú ako je Herrera Aqua..."

Už nedostatková Herrera Aqua

Tak ako pri mnohých parfémoch, aj Herrera Aqua sa musela rozlúčiť so svojou produkciou a uvoľniť miesto novým vôňam. Začiatkom roku 2013 sa postupne prestala objavovať na pultoch parfumérií a opúšťať trh. CouCou avšak ešte stále má dodávateľov, ktorý  Herrera Aqua majú a preto ju vieme dodať našim zákazníkom...