Soap & Glory

Sofistikovaný názov, pútavý dizajn, neodolateľné vône a premyslená filozofia… Predstavujem vám Soap & Glory - jednu z mladých britských kozmetických značiek, ktorá oslovuje kozmetické fanynky vo viacerých krajinách. CouCou chce opäť priniesť na Slovensko unikátnu a niche kozmetiku pre ľudí, ktorí sa chcú odlišovať. Vrhnime sa na to, čo je Soap & Glory a prečo by sme ju mali vyskúšať…

Soap & Glory

Zrod značky Soap and Glory

V roku 2006 vznikla prvá rada značky Soap & Glory s názvom “Clean of England”, ktorá bola určená aj pre mužov. Zakladateľkou bola Marcia Kilgore, podnikateľka, ktorá má vášeň v produktoch starostlivosti o telo. Marcia chcela priniesť na britskú kozmetickú scénu zaujímavé, kvalitné čistiace produkty. Vďaka svojmu zanieteniu je v Anglicku uznávaná ako kozmetická odborníčka, ktorá chápe a rozumie potrebám pokožky tela a pleti. Niet sa čo čudovať, keďže je zakladateľkou populárnej značky Bliss Spa a obľúbených, pohodlných topánok FitFlop. Svoje podnikateľské skúsenosti využila aj pri zrode Soap & Glory a priniesla na trh cenovo dostupné a kvalitné produkty, ktoré rozveselia každú kúpeľňu.

Kto je Marcia Kilgore

Narodila sa v Kanade a ako 18 ročná sa presťahovala do New Yorku. S kozmetikou prišla do styku už ako 8 ročná, keď jej sestra vytrhala obočie na tenké pásiky, ktoré už nedorástli. Ako tínedžerka začala mať problémy s akné, a tak sa začala zaoberať starostlivosťou o pleť. V 26 rokoch si otvorila salón, ktorý začali navštevovať hviezdy ako Christy Turlington, Madonna, Oprah Winfrey, Cameron Diaz a iné. Jej služby neboli lacné a aj napriek tomu sa jej sieť salónou rozširovala. V roku 2004 sa presťahovala z NY do Londýna, kde momentálne žije so svojim francúzskym manželom a dvomi deťmi. Potom, ako sa jej narodil prvý syn sa Marcia nechcela vrátiť do sektoru služieb. Skrzla jej myšlienka vytvoriť novú značku, ktorá by bola ľahko dostupná a cenovo priateľná. A tak v roku 2006 vzniklo Soap & Glory, kde využila svoje vedomosti zo sveta krásy.

Soap and Glory? Úspešný nováčik

Soap & Glory na začiatku zabodovalo leskom na pery, ktorý je teraz kultový. "Sexy Mother Pucker" sa stal obľúbený pre svoju zväčšovaciu formulu, ktorá dodáva plnosť pier. Krátko na to, bolo ich telové maslo "Righteous Butter" zvolené za najlepšie britské telové maslo. Righteous Butter je obohatené o bambucké maslo a aloe vera, ktoré hydratujú pokožku. "Make Yourself Youthful" anti-aging peptidové sérum získalo zlatú hviezdu súťaže The Times beauty awards. Soap & Glory si latku postavilo vysoko a každý jeden produkt, ktorý nasledoval bol skvelý.

Soap & Glory vône a recenzie

Momentálne má Soap & Glory vo svojom portfóliu dekoratívnu kozmetiku, čistiace produkty na tvár, krémy na rôzne typy pleti a rôzne problémy. Ich ponuka je taká široká, že si tam nájde svoj produkt každá žena. My si však predstavíme najpopulárnejšie vône telovej rady:

Soap & Glory Sugar Crush - svieža, pikantná a neodolateľná. Je energickou zmesou limetky, citrónu, mandarínky, sladkého vanilkového pižma a kokosového oleja.

Povedali o Sugar Crush: “Úplne úžasné! Som závislá na Sugar Crush! Cítim sa krásne, keď používam peeling, sprchový gél a krém spoločne. Definitívne moja najobľúbenejšia vôňa! Kúpim si ju opäť…”

Soap & Glory Fruitigo - citrusová, drevitá a ovocná. Svieža zmes sladkého pomarančového oleja, extraktu z pomela, fíg, mandlí a manga.

Povedali o Fruitigo - “Som úplne zaľúbená do tejto S&G vône!! Táto vôňa je tak svieža a sladká. Mám rada telové maslo, pretože nie je mastné alebo lepkavé na koži. Je husté, hydratuje tak dobre a zanecháva krásny matný vzhľad. Budem ho kupovať znova a znova!"

Soap & Glory Mist You Madly - tajomná a zvodná. Kombinácia mandarínky, bergamotu, čiernych ríbezlí, magnólie, frézie, pačuli a santalového dreva.

Povedali o Mist You Madly: “Najkrajšia vôňa všetkých čias! Najradšej by som sa utopila v tejto vôni. Všade kde chodím, som len pochválená. Čerstvá, sladká a sexy.” 

Soap & Glory Original Pink - moderná, svieža, kvetinová a citrusová. Je to svieža ovocná zmes citrusov, bergamotu, citrónu, pomarančového listu, letnej ruže, broskyne, jahody, kvetu gardénie, jazmínu, pačuli, ambry a pižma.

Povedali o Original Pink: “Milujem ju. Ovocná, dievčenská, koketná vôňa. Silná, ale nie neznesiteľným spôsobom, znamená to, že vydrží po celý deň. Kombinujem ju s Righteous butter maslom a v dopoludňajších hodinách sa stále cítim nádherne a sviežo. Súhlasím s ostatnými dievčatami, že by bolo pekné vidieť koľko zostáva vo fľaši, ale to je moja jediná kritika. Stala sa mojou srdcovou vôňou!” 

Pri čítaní recenzií som sa prevažne stretla len s pozitívnymi ohlasmi. Kupujúce sú nadšené nie len z nádherných vôní, ale najmä z účinkov produktov Soap & Glory. Spĺňajú to, čo sľubujú a ešte majú o pár pozitív naviac:

  • Soap & Glory nie je testovaná na zvieratách
  • neinvestuje peniaze do marketingu a drahých obalov a preto sa môže zamerať na kvalitu v rozumnej cene, ich motto je “Nemíňajte veľa peňazí na svoju hydratáciu.”
  • Soap & Glory myslí ekologicky. Odštartovalo kampaň “2 minute rinse”, kde preferuje sprchovanie do 120 sekúnd. Bojí sa globálneho problému nedostatku vody a tak inteligentným spôsobom nabáda aj svoje zákazníčky, aby skrátili čas svojho sprchovania, čím ušetria litre vody a ochránia životné prostredie.

Čo tvrdí Marcia - zakladateľka Soap and Glory

Marcia je obrazom zdravého životného štýlu, pravidelne športuje, dodržiava pitný režim a stravuje sa kvalitne. Úspešná podnikateľka tvrdí, že: “To čo robíte, robte z lásky, nie pre peniaze. Akúkoľvek kariéru, čo začnete čisto za účelom finančného zisku, bude nakoniec mizerná. Život je krátky, tak robte to, čo máte radi a úspech bude nasledovať - a ak nie, aspoň budete šťastní každý deň.” Tieto slová sú obrazom výsledkov jej práce a hovoria o citlivosti, s akou Marcia pracuje pri tvorbe značky Soap & Glory.

Mne osobne je veľmi sympatické myslenie a filozofia Marcie ako aj značka Soap & Glory. Pár produktov tejto značky už mám objednaných, takže onedlho môžete očakávať recenziu...smiley

 

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Komentáre k článku

Doposiaľ nebol pridaný žiadny komentár.

Komentáre môžu pridávať len registrovaní užívatelia.

Vybrané články

Pomoc s balením balíkov - brigáda

Tomas Kukucka, 02.10.2017 @ 17:14

Hladas nieco viac ako je len zarobit si peniaze? Rozsirenie si obzoru, osobnostny rozvoj a skusenosti…

Stopom po Portugalsku alebo prečo má stopovanie svoje čaro

Erika Gaborikova, 10.07.2015 @ 09:18

Je už viac ako týždeň od nášho návratu po dvojtýždňovej dovolenke v Portugalsku. Konečne sme…

Enchanting od Celine Dion

Erika Gaborikova, 18.02.2014 @ 19:20

Už to nie je nič nové, ak speváci, herci alebo športovci predstavujú svoje vlastné parfémy, oblečenie…

Soap & Glory

Erika Gaborikova, 16.02.2014 @ 19:18

Sofistikovaný názov, pútavý dizajn, neodolateľné vône a premyslená filozofia… Predstavujem…

Čo práve CouCou počúva? Štvrtok 13.02.2014

Tomas Kukucka, 13.02.2014 @ 08:29

Vypočujte si túto krásnu "rumbu"......určite vám zlepší náladu....

Herrera Aqua od Carolina Herrera

Erika Gaborikova, 08.02.2014 @ 15:54

Popredné miesto vo svete parfémov a módy predstavuje dizajnérsky dom Carolina Herrera. Carolina Herrera…

Čo práve CouCou počúva? Streda 27/11/2013

Tomas Kukucka, 27.11.2013 @ 16:00

Tancovať tak vo finále na takúto pesničku, to je super....najlepšie vo finále German Open....

Bath & Body Works

Barbora Priatkova, 10.09.2013 @ 11:17

CouCou prináša na slovenský trh opäť niečo nové. Nová telová kozmetika Bath & Body Works, ktorá…

Výpomoc v Pes v núdzi

Barbora Priatkova, 05.09.2013 @ 14:52

Ľudové príslovie káže: “Najprv práca, potom pláca”. Avšak u nás v CouCou sme sa po šichte…

Einsteinove hádanky - susedia

Tomas Kukucka, 28.08.2013 @ 11:26

Túto logickú hádanku údajne vymyslel Albert Einstein a údajne ho 98% ľudí vôbec nevyrieši.

Z CouCou denníka - deň tretí

Erika Gaborikova, 28.08.2013 @ 11:24

Po kvalitnom koncerte a výdatnom spánku prišlo ráno. So Susan sme boli dohodnutí, že odídeme o…

Z CouCou denníka - deň druhý

Erika Gaborikova, 27.08.2013 @ 15:34

Ráno sa nám vstávalo ťažko, najmä mne, keďže som nespala najlepšie. Tominovi je jedno a všade…

Z CouCou denníka - deň prvý

Erika Gaborikova, 26.08.2013 @ 17:04

Nápad ísť stopom do Stuttgartu vznikol nečakane a obom sa nám pozdávalo zažiť niečo nové. Túžili…

Betty Barclay in LOVE

Barbora Priatkova, 26.08.2013 @ 13:06

V roku 1938 Max Berk prebral textilné továrne v Mannheime a založil značku Betty Barclay. Má bohatú…

Jil Sander Stylessence

Barbora Priatkova, 20.08.2013 @ 09:13

Parfém Jil Sander Stylessence je voľným pokračovaním úspešnej vône Jil Sander Style, ktorá bola…

Čo práve CouCou počúva? Štvrtok 08.08.2013

Tomas Kukucka, 08.08.2013 @ 09:31

Nakolko sa naša CouCou rodina rozrástla o ďalšieho člena tak toto je venované práve jej.......Barborkaaaa

Výnimočné parfémy vychádzajúce z ľudskej krvi

Tomas Kukucka, 11.06.2013 @ 07:15

Dvaja taliansky tvorcovia parfémov, Giovanni Castelli a Antonio Zuddas, predstavili unikátny koncept…

Nová vôňa Moschino Cheap & Chic Chic Petals

Erika Gaborikova, 03.06.2013 @ 09:30

Ďalšia novinka z bláznivej línie Cheap & Chic od talianskych tvorcov domu Moschino. Jej predchodcami…

Čo práve CouCou počúva? Piatok 31/05/2013

Tomas Kukucka, 31.05.2013 @ 12:11

Piatok, víkend sa začína, čo mi pripomína: "Tvrdo pracuj a ešte tvrdšie sa zabávaj". Odo mňa…

CouCou vám nájde to, čo hľadáte

Tomas Kukucka, 27.05.2013 @ 11:15

Toto video vám ukáže, ako môžete jednoducho nájsť to, čo hľadáte. Či už je to produkt, ktorý…

Hľadáme nových autorov.

Chcete mať príležitosť vyrozprávať sa celému svetu, či už pod svojím menom alebo anonymne? Hľadáme nových autorov, ktorí chú písať o tom, čo ich trápi, zaujíma alebo len tak chcú odovzdať svoje vedomosti. Ak sa cítite ako skrytý autor, dajte nám vedieť a možno tu už onedlho budeme čítať Vaše príspevky.

Vybrané články

Pomoc s balením balíkov - brigáda

Pomoc s balením balíkov - brigáda

Hladas nieco viac ako je len zarobit si peniaze? Rozsirenie si obzoru, osobnostny rozvoj a skusenosti z medzinarodne posobiacej…

Stopom po Portugalsku alebo prečo má stopovanie svoje čaro

Stopom po Portugalsku alebo prečo má stopovanie svoje čaro

Je už viac ako týždeň od nášho návratu po dvojtýždňovej dovolenke v Portugalsku. Konečne sme sa ako tak dali do…

Enchanting od Celine Dion

Enchanting od Celine Dion

Už to nie je nič nové, ak speváci, herci alebo športovci predstavujú svoje vlastné parfémy, oblečenie alebo doplnky.…

Soap & Glory

Soap & Glory

Sofistikovaný názov, pútavý dizajn, neodolateľné vône a premyslená filozofia… Predstavujem vám Soap & Glory -…

Čo práve CouCou počúva? Štvrtok 13.02.2014

Čo práve CouCou počúva? Štvrtok 13.02.2014

Vypočujte si túto krásnu "rumbu"......určite vám zlepší náladu....

Herrera Aqua od Carolina Herrera

Herrera Aqua od Carolina Herrera

Popredné miesto vo svete parfémov a módy predstavuje dizajnérsky dom Carolina Herrera. Carolina Herrera je rodená Venezuelčanka…

Čo práve CouCou počúva? Streda 27/11/2013

Čo práve CouCou počúva? Streda 27/11/2013

Tancovať tak vo finále na takúto pesničku, to je super....najlepšie vo finále German Open....

Bath & Body Works

Bath & Body Works

CouCou prináša na slovenský trh opäť niečo nové. Nová telová kozmetika Bath & Body Works, ktorá je jednou z najpredávanejších…

CouCou na Facebooku

CouCou na Facebooku

Ak sa vám páči čo robíme a chcete ostať s nami v pravidelnom kontakte tak si nás môžete "lajknúť". Nespamujeme a nezaplavujeme nikoho dennými emailami alebo statusmi. Dáme o sebe vedieť len vtedy, keď si myslíme, že vám to môže niečo priniesť...

CouCou na LinkedIn

CouCou na LinkedIn

CouCou spolupracuje aj s profesionálmi a biznismi z celého sveta a jednou z možností ako sa na nás napojiť je cez profesionálnu sociálnu sieť LinkedIn. Ak si myslíte, že máme niečo čo sa vám páči z profesionálneho hľadiska, budeme radi ak nás budete "nasledovať"...