0,00 € 0 položiek

Nová vôňa Moschino Cheap & Chic Chic Petals

Nová vôňa Moschino Cheap & Chic Chic Petals

Ďalšia novinka z bláznivej línie Cheap & Chic od talianskych tvorcov domu Moschino. Jej predchodcami sú: Cheap & Chic (1995), L`eau Cheap and Chic (2001), Cheap & Chic I Love Love (2004), Cheap and Chic Hippy Fizz (2008), Cheap & Chic Light Clouds (2009) a v roku 2013 prichádza Cheap & Chic Chic Petals...

Taliansky dizajnérsky dom Moschino v spolupráci s výrobcom parfémov Euroitalia predstaví novú vôňu s názvom Moschino Cheap & Chic Chic Petals. Touto horúcou letnou novinkou Moschino rozširuje kolekciu Cheap & Chic inšpirovanú kreslenou postavičky Olívia Oyl z rozprávky Pepek námorník.

Kompozícia
Tvorcom vône je parfumér Guillaume Flavigny, ktorý zmiešal ovocné šťavy z granátového jablka a divokých jahôd, v kombinácii s červeným zázvorom, lístkov červenej orchidei, gardénie a lekna, so zmyselným pižmom, tupolistým drevom a talianským kosatcom. Vôňa je definovaná ako jasný kvetinovo - ovocný pikantný výbuch s intenzívnou chuťou.

Hlava: granátové jablko, zázvor, divoké jahody
Srdce: orchidea, gardénia, lekno
Základ: pižmo, tupolisté drevo, taliansky kosatec

Tvorcovia vône hovoria
Zakladateľ a prezident Euroitalie, Giovanni Sgariboldi povedal, že: "Je to významný a dôležitý štart, ktorý predstavuje pokračovanie Olívie. Vyrobené to je pre tých spotrebiteľov, ktorí sú už oboznámení s Cheap & Chic vôňami - Olívia vždy bola veľmi úspešná, a to ako v móde, tak aj vo svete parfumov a to kvôli záujmu tých, ktorí majú radi túto sériu."

Kreatívna riaditeľka značky Moschino, Rossella Jardini, sa o ich najnovšej tvorbe vyjadrila:
"Chic Petals je parfum pre ženy alebo mladé dievčatá. Predstavujem si fanúšika Cheap & Chic vôní, ktorý si v priebehu rokov nazbieral rôzne vône a ich zábavné flakóny, ktoré zakaždým predstavujú nový aspekt vo svete Cheap & Chic."
Rossella dodala, že "sviežosť, ľahkosť a nádych irónie" pripájajú vôňu k rovnomennej módnej kolekcii.

Kedy sa začne predávať?
Predaj vône sa začne koncom júna 2013 v Taliansku. Postupne sa začne distribúcia do Európy, Ázie a Ameriky. Pripravovaná je aj tlačová a televízna reklama. "Vytvárame príbeh veľmi mladého páru v nádhernom prírodnom prostredí parku s množstvom kvetov," povedal Giovanni.

Balenia
Moschino Cheap & Chic Chic Petals prichádza v žiarivo červenej fľaši s roztomilými bielymi kvetmi. Bude si ju možné zakúpiť v 30, 50 alebo 100 ml balení v koncentrácii toaletnej vody. Dostupné bude aj 200 ml telové mlieko a 200 ml sprchový gél.

Poznámka CouCou
Moschino Cheap & Chic Chic Petals si môžete už teraz rezervovať u nás. Vďaka našim kontaktom na dodávateľov sa snažíme priniesť novinky skôr, ako bude možné si ich kúpiť u iných predajcov. Vďaka CouCou môžete byť unikátny a krok vpred oproti ostatným...

Galéria obrázkov