0,00 € 0 položiek

Jil Sander Stylessence

Jil Sander Stylessence

Parfém Jil Sander Stylessence je voľným pokračovaním úspešnej vône Jil Sander Style, ktorá bola uvedená na trh o rok skôr. Líši sa farbou umelecky navrhnutého flakónu, avšak parfumér ostáva nezmenený.

V septembri 2007 bola uvedená na trh nová vôňa z dielne Jil Sander, pod ktorú sa podpísal skúsený tvorivý špecialista Bernard Ellena a pozdvihol tak pôvodný aspekt ženskosti a vyjadril tak skutočne zmyselnú interpretáciu originálu.

O vôni

Dva dokonale súmerné bloky flakónu zahaľujú v čiernej omamnej túžbe nevyspytateľnú ženskosť vône Jil Sander Stylessence. Zmyselnú stránku ženy pozdvihujú korenisté listy pomarančovníka otvárajúce noblesnú eleganciu a zanechávajú po sebe jemnú stopu nasledovanú koriandrom a fréziou. Srdce parfému rozbúchava aromatický akord neroli a na pokožke zanecháva magickú sladkosť výžaťok z jazmínu, ktorý podčiarknutý nežnosťou jarnej fialky vytvára intenzívnu zmyselnosť. Základné drevité tóny Hinoki parfému dodávajú nádych nezkrotenej duše a orientálny jantár s pižmom ju otepľujú svojou prítomnosťou až do samej hĺbky .

Hlava parfému

pomarančové listy, kardamom, frézia

Srdce parfému

pomarančový kvet, jazmín, fialka

Základ parfému

drevo Hinoki, ambra, pižmo

Parfém bol na trh uvedený v dvoch rôznych podobách a to v 50ml a 30ml, navyše ho môžete nájsť aj v tónoch telových prípravkov radu Jil Sander Stylessence tejto značky.

Recenzie

“Je to temná, mystická verzia Style... A milujem to!”

“Chcela som ho vyskúšať, keď už som skúsila Style, ale nečakala som, že bude omnoho lepší! Vymenila by som ho za manžela.”

“Je dokonalý ako Burberry. Ibaže lepší.”

Zaujímavosť

Parfém Jil Sander Stylessence sa svojou sexy eleganciou prebojoval až do siene slávy parfémov a zaradil sa tak medzi desiatku najlepších ženských parfémov roka 2007.

Kde ho nájdem?

Parfém sa závratnou rýchlosťou stratil z trhu a momentálne patrí k nedostatkovému tovaru. Túto nezameniteľnú a úžasne ženskú vôňu Vám pomôže nájsť CouCou, ak aj vy chcete voňať a ukázať svetu svoju ženskosť krásne zaobalenú v Jil Sander Stylessence.