0,00 € 0 položiek

Betty Barclay in LOVE

Betty Barclay in LOVE

V roku 1938 Max Berk prebral textilné továrne v Mannheime a založil značku Betty Barclay. Má bohatú históriu.

Betty Barclay - značka úspešných

Značka sa po zničení počas vojnového obdobia rýchlo spamätala a už v roku 1971 sa jej peňažné obraty pohybovali v stovtkách miliónov za rok. Počas svojho rozvoja získala niekoľko ocenení a trikrát obliekala nemeckú športovú reprezentáciu na Olympískych hrách. Vyprodukovala zatiaľ dva parfémy a  úspešnejším z nich je práve BETTY BARCLAY in Love.

Zloženie vône

Betty Barclay sa nachádza v krásnom oblom flakóniku, ktorý symbolizuje jemnosť a ružová farba zastupuje ženskosť, ktorá na prvý pohľad zaujme oko romantickej ženy. Vôňu otvára zamatový opar ružového grepu, sprevádzaný sviežou broskyňou a lahodnou ríbezľou. Frézia dodá Betty Barclay sladkastý nádych a s heliotrópom utvára srdce parfému. Samotné jadro, na ktorom je postavená náruživejšia časť, tvorí santalové drevo v obľúbenej zmesi ambry a pižma. Betty Barclay in LOVE má všetky zložky potrebné k vytvoreniu motýlikov v bruchu a pobáda Vás k čerstvej láske.

Hlava:

ružový grapefruit, broskyňa, ríbezľa

Srdce:

frézia, heliotróp

Základ:

santal, ambra, pižmo

Keď chcem voňať nevšedne

Vôňa Betty Barclay in LOVE sa vďaka svojej ľahkosti nosenia stala veľmi obľúbená medzi ženami po celom svete. Na základe toho, výrobcovia prišli aj s radom telovej kozmetiky, kde má Betty Barclay in LOVE v zložení svoje zastúpenie. Všetky dostupné možnosti sú:

  • Toaletná voda 20ml a 50ml
  • Parfemovaná voda 20ml
  • Dezodorant 75ml
  • Sprchový gél 200ml
  • Telové mlieko 200ml

Hoci produkty nie sú bežne dostupné, CouCou ich ponúka. Pretože my chceme, aby ste voňali ináč.