0,00 € 0 položiek

Bath & Body Works

Bath & Body Works

CouCou prináša na slovenský trh opäť niečo nové. Nová telová kozmetika Bath & Body Works, ktorá je jednou z najpredávanejších v USA.

Vývoj a šúčasnosť

Myšlienka priniesť krásne vône do každého domova, podnietila v roku 1990 vznik maloobchodu Bath & Body Works v americkom Ohiu.  Počnúc rokom 2006, keď zaznela prvá televízna reklama na ich parfém, sa produkty každodennej starostlivosti zastrešené spoločnosťou Limited Brands, stávali postupne úspešnejšími. V súčasnosti dokonca prekonali aj ich nemálo slávne sesterské značky Victoria´s Secret, či La senza.

Prečo Bath & Body Works

Bath & Body Works poskytuje dokonalý spôsob hýčkania pre náročné ženy a dopraje im to najlepšie pre rozvíjanie vlastnej krásy a pôžitku z luxusného životného štýlu. Vysoko kvalitné výrobky dominujúce v interiéroch, napomáhajú budovať kreativitu a dodávajú hĺbku miestnosti. Spríjemňujú každodenné rituály a svojou jedinečnosťou vnášajú kľud a nenapodobiteľnú atmosféru. Spoločnosť pracuje výhradne s prírodnými ingredienciami a kooperuje so slávnymi parfumérmi. Držiac sa posledných trendov a najčerstvejších vychytávok, vytvára dokonalý svet vôní pre telo aj domov.

Napísali o Bath & Body Works 

Bath & Body Works má vysoké hodnotenia v rebríčkoch uznávaných časopisov po celom svete. Spolupracuje s PETA a výrok "Hotový výrobok nie je testovaný na zvieratách" je certifikovaným symbolom akosti. Spokojní zákazníci oceňujú nielen prvotriednosť a originalitu produktov, ale aj sumu im prislúchajúcu. Kozmetické a módne blogy sa pýšia rozsiahlymi článkami o Bath & Body Works a nejedna ich kampaň zahŕňa slávne tváre. 

“Všetky tie haul videá od amerických blogeriek, ktoré tam vždy nakúpia voňavé sviečky, sprchové gély... tomu sa proste nedá odolať keď ste tam.”
(http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/08/bath-body-works-candles.html)

“Nejvíc se mi líbila vůně Chocolate fudge pudding, ale voní to tak luxusně, že bych pak měla pořád chuť na čokoládu.”
(http://plum-foolery.blogspot.sk/2011/09/jak-provonet-pokoj-aneb-i-dont-need.html)

“Pracujem v spoločnosti už rok, a jej produkty by som odporúčila aj svojim priateľom.”
(http://www.glassdoor.com/Reviews/Bath-and-Body-Works-Reviews-E13902.htm)

“Úplne milujem túto vôňu, rovnako ako môj manžel. Aj keď je to len telový spray, vonia pekne a vydrží dlho. Veľmi svieži a zmyselný pach.”  Izabrit (Japanese Cherry Blossom)

Bath & Body Works na Slovensku

Nanešťastie značka nemá veľa obchodov v Európe, nakoľko materská spoločnosť sídli v Amerike. Je zložité dostať sa k ich produktom a preto sa na našom trhu vyskytujú ojedinele, ak vôbec. CouCou však poskytuje zákazníkom príležitosť zadovážiť si ich výrobky (aj tie, ktoré nie sú v ponuke) a tak nechať seba a svoj domov pôsobiť výnimočne smile

Galéria obrázkov